Complements

Envàs cafè

El cafè, per les seves característiques, és sense cap tipus de dubtes, un producte que necessita d'un bon envàs per a garantir la conservació de les seves millors qualitats. En el mercat existeixen una completa gamma d'aquests, fabricats en diversos materials, diferents dissenys i diverses mesures.

Sucre en bossetes

Dosis individuals de sucre en sobres de 7 a 9 grams i d'aplicació universal en totes les situacions on es precisi endolcir aliments: begudes tonificants (cafès, infusions), pastisseria, postres de fruites, matons, iogurts, etc. Sucre en bossetes amb cullareta:

Sucre envasat en sobres individuals de 8 grams de sucre amb un agitador incorporat , el quin és adequat per a tot tipus d'establiments: serveis de grans consums (hotels, restaurants,self-service,etc), i serveis de consum menor (bars, oficines, etc.) on es requereix un ús còmode, pràctic i net.

 

Edulcorants

Substitut del sucre. Dietètic d'acció edulcorant baix en cal.lories i es presenten normalment en bossetes o tubs individuals d' 1 gram.

 

Xocolatines, galetes i crêps

*Xocolatines:Tabletes individuals de xocolata que es presenten amb una tassa de cafè.

Galetes i crêps:Galetes i crêps banyats en xocolata per al mateix ús descrit anteriorment.

Cafè soluble descafeïnat

Presentat mitjançant bossetes individuals de 2 grams amb la finalitat de que el client no perdi el son, i gaudi d'un bon cafè amb tota l'aroma i la cremositad que posseeixen els millors cafès.

Tasses

Tasses robustes i funcionals de diferents característiques. Existeixen models de gran resistència al desgast en el mercat i estan disponibles en diversos dissenys i colors. Es té la possibilitat de personalitzar les tasses i plats.